برگزاری کارگاه آموزشی مبانی حقوقی ویژه مدیران دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۶ |
کارگاه آموزشی مبانی حقوقی ویژه مدیران دانشگاه با حضور دکتر کوهپایه زاده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: کارگاه آموزشی مبانی حقوقی با موضوع مسئولیت مدنی و حقوقی توسط دفتر حقوقی با حضور رییس دانشگاه ، مدیران و روسای مراکز آموزشی درمانی مورخ ۱۵ تیرماه در مرکز همایش های رازی برگزار گردید.
دکتر کوهپایه زاده ضمن تشکر از تشکیل این کارگاه عنوان نمود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده از بخشهای مختلف خواستیم دوره های آموزشی ویژه مدیران را برگزار نمایند.
رییس دانشگاه تصریح کرد: نا آشنایی با قوانین و مقررات سبب بروز تخلفات می شود، بویژه در بخش حقوقی مدیران باید دانش حقوقی کافی برخوردار باشند .
وی افزود: هدف از برگزاری این دوره ها طرح سناریو ، آگاهی مدیران از اقدامات انجام شده با ملاحظات قانونی و تقویت دایره حقوقی دانشگاه  است .
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به تشکیل جلسات مشترک با بازرسین ارشد خاطر نشان کرد: بیشترین تاکید بازرسین استفاده از ظرفیت هیئت امنایی و احترام به قانون است.
به گفته ایشان، بسیاری از اشتباهات ، به علت عدم آگاهی کافی و بصورت سهوی است ولی نتیجه تشکیل پرونده، برخورد قانونی با متخلفان است.
رییس دانشگاه با تاکید بر برگزاری دوره کامل آموزشی ویژه مدیران ارشد اعلام داشت: باید مسائل حقوقی در اتاق فکر مطرح شود و چالش های حقوقی مورد بررسی قرار گیرد.
 همچنین یک تیم مشاوره حقوقی در کنار مدیران وجود داشته باشد تا بدنه دانش و تجربه حقوقی دانشگاه تقویت گردد.
وی اظهار داشت: انتظار می رود افراد قانون را رعایت نمایند و به عنوان الگوی موفق برای سایر مراکز معرفی گردند.
گفتنی است استاد سبزواری نژاد به عنوان مدرس این دوره ، آموزشهای لازم را به مدیران ارائه و به سوالات مطرح شده پاسخ داد.

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 125 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر